VisuReal

VisuReal  PREMIUM – számítógépes videó-centírozó rendszer

A visuReal egy számítógép alapú videó-centírozó rendszer. Célja a tökéletes szemüveg megalkotása.

Szemüveget vásárolni komoly megmérettetés. Olyan keretet szeretnénk, amely valóban illik hozzánk, olyan szemüveglencsét, amely tökéletes látást biztosít számunkra, e kettő együttes megvalósítása pedig nem egyszerű feladat. A visuReal segítségével azonban mindez lehetővé válik Ön számára, ráadásul rendkívül egyszerűen és gyorsan.

A visuReal berendezés segítségével fényképeket és videókat készíthetünk Önről különböző keretekben, szimulálni tudjuk ezekben a különböző lencsetípusokat, és Ön visszanézheti a szóba jövő opciókat egymás mellett. Így szinte gyerekjátékká válik a szemüvegválasztás.

A visuReal Premium rendszer egy számítógép által vezérelt kameraoszlopból, egy számítógépből, egy centírozóból és a szoftverből áll.

A kameraoszlop magában foglal egy vízszintesen és függőlegesen mozgó kamerát, amellyel képet lehet készíteni.

A visuReal szoftver segítségével vezérelhető a kamera, és a feljelölési mérés részét is a szoftver végzi. A visuReal tizedmilliméter pontossággal mér, ellenőrzési adatként pedig elkészít egy centírozási jegyzőkönyvet. A legnagyobb viselési kényelem elérése érdekében szükség van a pupilla középponti helyzetének a lencsén való meghatározására is, amelyet a legtöbb látszerész üzletben manuálisan végeznek. A visuReal videó-centrírozó rendszerrel rendelkező optikákban azonban mindez egy rendkívül precíz, számítógépes módszerrel történhet, miközben Ön természetes testtartást vesz fel, ami szintén fontos tényező.

Minden ügyfelünk számára készítünk centírozási jegyzőkönyvet, amely tartalmazza a mért adatokat. A jegyzőkönyv tartalmaz továbbá egy méretarányos rajzot, amelynek segítségével becsiszolhatjuk, illetve visszaellenőrizhetjük a lencséket. Természetesen minden adatot a program automatikusan elment az ügyfél adatai közé. Ilyen egyszerű a professzionális mérés.

A visuReal szoftver tartalmazza a híres lencsegyártók lencséit és azok általános adatait. A program rendelkezik állókép és mozgókép felvételi lehetőségekkel, hogy segítségével megkönnyítsük ügyfeleink döntését a keretválasztásban.

Abszolút precizitás, az értékek egyszerű újrafelhasználhatósága és optimális ellenőrzése – ezek a tulajdonságok garantálják a szemüveg állandó, minőségi elkészítését. Így biztosíthatjuk ügyfeleink számára a jó látási minőséget, a viselési kényelmet és a szemüveg spontán megszokását, amely a progresszív lencsék esetében bír kiemelkedő jelentőséggel.

Válassza ki szemüvegét Optikánkban visuReal számítógépes videó-centírozó rendszerrel!

Hozzászólások lezárva.