Rólunk

A Szente Optika 1993 óta működik Kisbéren. Új üzletünket 2006-ban nyitottuk a város főutcáján, mely 2013-ban teljesen átalakult, megújult, hogy Önöket a lehető legszínvonalasabb környezetben szolgálhassuk ki.

Több mint 20 éves tapasztalattal és minőségi kiszolgálással várjuk kedves ügyfeleinket. Arra törekszünk, hogy a 21. század követelményeinek megfelelően, korszerű vizsgáló berendezéseinkkel felszerelt üzletünkben, magas színvonalon, minden igényt kielégítő optikai szolgáltatást nyújtsunk Önöknek.

Vásárlóinkat nagyfokú odafigyelés és szakszerű kiszolgálás, minőségi áruválaszték várja.

Üzletünkben diplomás optometrista, és látszerész végzettségű szakemberek dolgoznak. Igény szerint, heti egy vagy több alkalommal szemész orvosi szakvizsgálat történik.

A szemész orvosi vizsgálatra bejelentkezés szükséges, az időpont egyeztetés személyesen az üzletben vagy telefonos érdeklődés útján is történhet. (Elérhetőségeink megtekintéséhez gödítsen a lap aljára.)

Vásárlóinkhoz igazodva Egészségpénztárakkal szolgáltatási szerződést kötöttünk, továbbá Széchenyi Pihenő Kártyával (SZÉP Kártya – szabadidő zseb) történő fizetésre is lehetőséget biztosítunk.

Hoya partnerként folyamatos akciókkal várjuk Ügyfeleinket!

Hozzászólások lezárva.