DriveWear

Polarizált fényresötétedő lencse – Útközben, biztonságban, kifejezetten autóvezetéshez kifejlesztve

A DriveWear szemüveglencsék két hatalmas előnye: Védelem a ragyogással szemben, valamint tiszta és magas kontrasztos látás.

Tökéletes kontroll a változó fényviszonyok között

Lázas modern életvitelünk megköveteli, hogy minden helyzetben gyorsan tudunk reagálni. Sehol sem annyira nyilvánvaló mindez, mint vezetés közben, ahol gyakran kerülünk olyan váratlan helyzetbe, amely villámgyors reakciókat követel meg tőlünk. A látás döntő, hanem meghatározó szerepet játszik ebben a folyamatban, és kulcsfontosságú a sofőr biztonsága szempontjából.

Ha meg akarjuk határozni azt a technológiai áttörést, amely a leginkább hatással volt arra, ahogyan a világot magunk körül látjuk, akkor az egyértelműen a gépjárművek megjelenése.

 

Borús fényviszonyok

A DriveWear lencsék maximalizálják a fényáteresztést a felhős, borús fényviszonyok között, így biztosítván viselőjük számára a lehető legélesebb látást. A polarizáló hatás védelmet nyújt a ragyogással szemben, amely egyébként gátolja a látást a gyenge fényviszonyok között. A DriveWear lencsék egy magas kontrasztos sárgás-zöld színt vesznek fel az ilyen időjárás esetén.

Erős fény – a szélvédőn keresztül

Vezetés közben, erős fényviszonyok esetén a DriveWear lencsék csökkentik a fény átbocsátását és kontrollálják a fény erősségét. A polarizátor itt is kiemelkedő szerepet játszik, hiszen teljesen megszünteti a vakító ragyogást. A lencse ilyen fényviszonyok között egy rézvörös színárnyalatot vesz fel, amely sokak szerint a legmegfelelőbb szín a vezetéshez.

Erős fény – az autón kívül

A szem vizuális receptorai könnyen telítődhetnek a kocsiból kiszállva, az erős napfényben. A DriveWear lencsék kiszűrik a túlzott fénymennyiséget, és maximálisan sötét, vöröses-barna színárnyalatot vesznek fel. Polarizált tulajdonságuknak köszönhetően viselőik teljes védelmet élvezhetnek az erős fényviszonyok között.

A vezetés képessége lehetővé teszi számunkra, hogy távolabb lakjunk munkahelyünktől, és oda menjünk, ahová csak akarunk. Ugyanakkor az autóvezetés számos vizuális kihívást is tartogat, és egyike a legtöbb figyelmet igénylő tevékenységeknek. Vezetés közben folyamatosan, egy időben kell figyelnünk, hogy mi történik előttünk és mögöttünk. Ezt a feladatot pedig gyakran még a vakító napfény vagy a borús időjárás is megnehezíti.

A hagyományos szemüvegek gyakran cserben hagyják az embert vezetés közben. A fényresötétedő lencsék például nem sötétednek be az autóban, hiszen a szélvédő meggátolja az ehhez szükséges UV sugárzást. S míg a polarizált napszemüveglencsék semlegesítik a vakító fénysugarakat, nem képesek alkalmazkodni a változó fényviszonyokhoz.

Tökéletes kontroll a változó fényviszonyok között

A DriveWear lencsék előnyei:

  • éles, magas kontrasztos látás minden fényviszony esetén
  • kisebb fáradtság vezetés közben
  • gyorsabb, biztonságosabb reakciók
  • vezetés közben és az autón kívül is használható

További információért kérjük forduljon hozzánk bizalommal, örömmel nyújtunk Önnek tájékoztatást.

Hozzászólások lezárva.