Szemüvegkeretek

Egy jól megválasztott szemüveg arcunk dísze lehet, éppen ezért nem mindegy, hogy milyen keretet választunk. Szemüvegkerete kiválasztásakor a legfontosabb arra ügyelnie, hogy az új szemüveg illeszkedjen az arcformájához és megfeleljen a kiválasztott szemüveglencsének. Nagyon fontos az esztétikai szempont, de a látást befolyásoló szakmai szempontokat is figyelembe kell venni a szemüvegkeret kiválasztásánál.

Milyen szemüvegkeret illik az arcához? Pl.

  • A szemüvegkeret színe hasonló legyen a szem színéhez.
  • A szemüvegkeret formája különbözzön az arc formájától.
  • Az arc méretéhez arányos keretet válasszon.

Hét alap arcforma létezik: kerek, ovális, téglalap alakú, talpra állított háromszög alakú, szív alakú, gyémánt- és négyzetarc.

Amint tudja, hogy milyen típusú lencsére lesz szüksége és kiválasztotta az extrákat, akkor már csak a tökéletes keretre kell rálelnie. Nem minden szemüveg való mindenkinek és természetesen szem előtt kell tartani néhány dolgot annak érdekében, hogy a szemüveglencsék tökéletes keretet kapjanak.Segítségünkkel kiválaszthatja az Önhöz legjobban illő keretet! Olvassa el: VisuReal

A választás során munkatársaink minden részletre kiterjedően adnak javaslatot, figyeleme véve a szakmai szempontokat is.

Szemüvegkeretek széles választékát megtalálja üzletünkben. Világmárkás optikai kereteket értékesítünk, ezáltal biztosítjuk Önnek, hogy mindig divatos és minőségi szemüveget viseljen.

Üzletünkben forgalmazott optikai szemüvegkeret márkák, a teljesség igénye nélkül:

Hozzászólások lezárva.