Hoyalux iD WorkStyle

Munkavégzés határok nélkül

A Hoyalux iD WorkStyle két egyedi kialakításban kapható: Hoyalux iD WorkStlye 200 és 400. Ezek az értékek arra a távolságra utalnak, amely távolságban a lencsék támogatást nyújtanak viselőjüknek a mélység- és szélességészlelés tekintetében: a Hoyalux iD WorkStyle 200 egy körülbelül 200 cm-es középtávolsági zónában, míg a Hoyalux iD WorkStyle 400 körülbelül 400 cm-ig nyújt megoldást.

Hoyalux iD WorkStyle előnyei:

  • legergonómikusabb munkaszemüveg
  • lehető legszélesebb, torzításmentes látómező közelre és közeli munkatávolságra
  • megfelelő látásélesség iD FreeForm technológiának köszönhetően
  • stabil képérzékelés minden irányba és távolságra
  • minden szakmában jól használható beltérben

Hoyalux iD WorkStyle 200

Számos olyan szakma van, amely magas fokú koncentráló képességet és a tökéletes látást követel meg. Kézenfekvő példa erre a fogorvosok munkája, akik egy átlagos délelőtt akár 20 beteget is ellátnak, vagy a pénzügyi szakértőké, akiknek akár öt monitort is szemmel kell tartaniuk egy időben. De ugyanez vonatkozik minden emberre, akinek a munkája megköveteli, hogy egész nap a monitor előtt üljön.

E célcsoport tagjai egyenletes és éles mélység- és szélességészlelést igényelnek közelre, illetve maximum 200 cm távolságig, anélkül, hogy túl sokat kéne mozgatniuk fejüket, vagy egyéb alkalmazkodó mozdulatokat kéne tenniük. A Hoyalux iD WorkStyle 200 kielégíti mindezen igényeket: ergonómia, teljesítmény és kényelem egyesül egy szemüveglencsében.


Hoyalux iD WorkStyle 400

Ez a lencsetípus megközelítőleg 4 méter távolságig nyújt támogatást viselőjének. Míg a távolra történő éles látást a hagyományos szemüveglencsék is biztosítják, a Hoyalux iD WorkStyle 400 különösen a gyakori prezentálást, fellépést igénylő szakmák esetében ajánlott, amikor a fókuszpont egy kicsit távolabb van, mint a számítógép monitorja. Például, amikor egy vezérigazgató szemkontaktust akar kialakítani kollégáival a megbeszélések során, miközben laptopján is dolgozik, vagy amikor egy hangmérnök munkája közben vizuális kontaktust kíván fenntartani a felvevő stúdióval.

E célcsoport olyan szakemberekből áll, akik az átlagosnál szélesebb látómezőt igényelnek az egészségügyi és biztonsági szabályok és előírások betartása mellett. A Hoyalux iD WorkStyle 400 szemüveglencsék nagyobb rugalmasságot nyújtanak a közelitől a különböző közbenső távolságokig körülbelül 400 cm-ig, az éles távoli látómező lehetőségét is kínálva. Ezen túlmenően egy széles, tiszta látómezőt biztosítanak viselőik számára, különösen középtávolságra. A Hoyalux iD WorkStlye 400 tehát minden szempontból egy ideális szemüveglencse.

Hozzászólások lezárva.