Suntech Intense

A Suntech Intense lencsék meglepően átlátszóak beltéren, kültéren pedig egy sötét, élénk színt vesz fel, egészen rövid idő alatt. Kiváló mindennapi megoldást nyújtanak a dinamikus életet élő emberek számára.

Átlátszóból színezett lencse pillanatok alatt

Barna és szürke színárnyalatban rendelhetőek. Kültéren besötétednek, beltéren pedig majdnem 100%-ig kivilágosodnak, amelynek köszönhetően gyakorlatilag úgy néznek ki, mint a hagyományos, színezés nélküli szemüveglencsék.

További előnyük, hogy rendkívül gyorsan, szinte pillanatok alatt képesek kivilágosodni/besötétedni, és azáltal, hogy meleg, természetes színekben kaphatóak, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek.

Kényelem és biztonság egész nap

A Suntech Intense szemüveglencsék rendkívül kényelmesek, és nagyon praktikus szolgálatot nyújtanak viselőjüknek a mindennapokban. Ön biztos, hogy hamar megszereti majd ezt az intelligens szemüveglencsét, amelynek színe a fényviszonyoknak megfelelően változik, és amelynek köszönhetően Önnek nem lesz szüksége egy hagyományos szemüveg és egy napszemüveg cserélgetésére.

A Suntech Intense szemüveglencsék minden fényviszonyra gyorsan reagálnak*, színtartóak és kényelmes látást biztosítanak Önnek egész álló nap. Bár a legtöbb ember szeret a szabadban időt tölteni, a kültéri tartózkodás veszélyeket is rejt magában, hiszen az UV sugarak kárt okozhatnak szemünkben.

A Suntech Intense szemüveglencsék azonban erre a problémára is megoldást jelentenek, hiszen 100%-ban kiszűrik a káros UV sugarakat, így lehetővé teszik, hogy gondtalanul élvezzük a szabadban töltött időt.

A Suntech Intense szemüveglencsék a Hoya tükröződésmentesítő rétegeivel kombinálva nyugodt, kényelmes látást biztosítanak viselőjüknek egész nap.

*A Suntech Intense szemüveglencsék az UV sugárzás hatására sötétednek be, így autóban nem aktiválódnak.

A Suntech Intense fényresötétedő szemüveglencsék előnyei:

  • gyors alkalmazkodás a változó fényviszonyokhoz
  • meglepő átlátszóság beltéren
  • sötét, élénk szín kültéren (barna vagy szürke)
  • kényelmes látás egész nap
  • védelem a káros UV sugarakkal szemben
  • széles választék

Hozzászólások lezárva.