Super Hi-Vision

Használja szemüvegét hosszú évekig…

A Hoya Super Hi-Vision rétege valóban megérdemli a nevét. A Super Hi-Vision réteg szuper kemény, ezért szinte nincs is esély arra, hogy karcok keletkezzenek a lencsén. E felületkezelés alkalmazásával szemüveglencséje hosszú időn át tartó, kristálytiszta látást biztosít majd Önnek. Élvezze a kényelmet és a magabiztosságot, amely a Super Hi-Vision réteg 100%-os megbízhatóságából ered!

A Hoya a magas minőségű lencsék vezető gyártója és kiváló hírnévvel rendelkezik a tükröződésmentesítő rétegek kifejlesztése terén. Nagyszerű példa erre a Super Hi-Vision réteg, melynek köszönhetően a műanyag lencsék felülete közel olyan keménnyé válik, mint az üveg lencséké.


A legjobb minőségi védelem

A tükröződésmentesítő réteggel ellátott lencsék megszüntetik a zavaró csillogást, és kontrasztos látást biztosítanak.  A tükröződésmentesítő réteg előnyös tulajdonságain azonban sokat ronthatnak a karcok. A korábban kifejlesztett, ilyen típusú felületkezelések egyetlen hátrányának pont az számított, hogy még a legkisebb karcok is kárt tettek a lencsékben. A megoldás erre a problémára a 3x karcállóbb Super Hi-Vision réteg.


Réteggel

Réteg nélkül

Szuper tükröződésmentes

A Super Hi-Vision réteg tükröződésmentesítő képessége kiemelkedő.  A fényt megszűrve semlegesíti a túlzott ragyogás hatásait. Példaként említhetjük a szembejövő forgalom visszatükröződő fényét, mely a Super Hi-Vision rétegnek köszönhetően már nem fárasztja a szemet!


Szuper karcálló

A Super Hi-Vision réteggel ellátott szemüveglencsék 3x karcálóbb tulajdonságuknak köszönhetően maximális megbízhatóságot és kényelmet nyújtanak Önnek mindennapi használatuk során.

Sportolás a szabadban, kertészkedés, éjszakai vezetés… többé egyik esetben sem kell aggódnia a karcok miatt, hiszen a Super Hi-Vision rétegnek köszönhetően  műanyag lencséje csaknem olyan tartóssá válik, mint egy üveglencse!


Szuper könnyen tisztítható

A Super Hi-Vision réteget nagyon könnyű tisztítani. Csak törölje le a lencséket egy kendővel, és újra tisztán, élesen láthat.

Szuper könnyen tisztítható tulajdonságának köszönhetően a víz, a por és az olajos szennyeződések alig tapadnak meg a lencsén. A cseppek azonnal legördülnek a lencse felületéről, ezzel biztosítva a maximális viselési komfortot minden körülmények között.


A Super Hi-Vision réteg előnyei:

  • szuper karcálló
  • szuper tükröződésmentes
  • szuper könnyen tisztítható
  • víz- és szennyeződéstaszító
  • tiszta, kontrasztos látás
  • magas viselési kényelem
  • biztonságot nyújt még sötétben vezetéskor is

Hozzászólások lezárva.