Hi-Vision Longlife

Válassza a Hoya rendkívül ellenálló tükröződésmentesítő rétegét!

A Hoya legellenállóbb, prémium tükröződésmentesítő rétege

Ön kétségkívül olyan szemüveget szeretne választani magának, amely kényelmes viseletet nyújt majd az évek során. Azonban, bármennyire is próbál vigyázni szemüvegére, az apró karcolások keletkezését nagyon nehéz elkerülnie. A szél fújta homok, az apró balesetek, de még a rendszeres tisztítás is mind-mind sérüléseket eredményezhetnek a lencse felületén.

A Hoya Hi-Vision LongLife rétegének köszönhetően azonban mostantól mindez elkerülhető! Ez a rendkívül erős tükröződésmentesítő réteg a karcolások keletkezésének valószínűségét az abszolút minimumra csökkenti.

Többé nem kell aggódnia! A Hi-Vision LongLife minden körülmények között tiszta látást biztosít majd Önnek, hosszú éveken keresztül.


Válassza a Hoya tökéletes tükröződésmentességet biztosító rétegét!

Bizonyára Ön is tapasztalta már a tükröződésmentesítő réteg nélküli szemüveglencsék zavaró hatásait. A tükröződések zavarják a szemüvegviselőt csakúgy, mint környezetét, és nem festenek elegáns képet a viselőről.

Ezen kívül, a tükröződések irritációt és szemfáradtságot is okoznak.

A Hi-Vision LonLlife-nak köszönhetően azonban nyugodtan elfelejtheti ezeket a zavaró tükröződéseket! A Hoya e rétege természetes látást, tökéletes védelmet és végül, de nem utolsósorban, elegáns megjelenést biztosít majd Önnek, hosszú éveken keresztül.


Válassza a Hoya tartós víz- és szennyeződés taszító rétegét!

A Hi-Vision LongLife vízlepergető fedőréteggel van ellátva, amely biztosítja, hogy a vízcseppek csak minimális mértékben tapadjanak meg a lencse felületén. Ennek köszönhetően sem az eső, sem a párásodás nem akadályozhatja Önt a tiszta látásban!

Emellett, a réteg szennyeződés taszító hatásának és könnyű tisztíthatóságának köszönhetően, a zsír és a szennyeződések is könnyedén letörölhetőek a lencse felületéről.

A Hi-Vision LongLife megőrzi egyedülálló víz- és szennyeződés taszító tulajdonságát, hosszú éveken kersztül.


Válassza a Hoya tartós portaszító rétegét!

A törölgetés statikus töltést hoz létre a lencse felületén, így vonzza a levegőben található porszemcséket.

A statikus töltés a szemüveglencse rendszeres törlése során növekszik, és ennek hatására a lencse mintegy mágnesként vonzza a port.

A Hi-Vision LongLife felületkezelés ezért egy antisztatikus réteget is magában foglal, amely megakadályozza, hogy a por hozzátapadjon a lencse felületéhez, és amely tiszta látómezőt biztosít Önnek, minden körülmények között. És ami még fontosabb: a kevesebb por kevesebb tisztítást jelent!

Tiszta látómező, hosszú éveken keresztül!


A Hi-Vision LongLife réteg legfőbb előnyei:

  • A létező legtartósabb felületkezelés
  • Tiszta látás hosszú éveken keresztül és minden körülmények között, a réteg rendkívüli karcállóságának köszönhetően
  • Antisztatikus hatás, ami megakadályozza, hogy a por megtapadjon a lencse felületén
  • Tökéletes tükröződésmentesség
  • Könnyű tisztíthatóság és optimális átlátszóság még hosszú használat és gyakori, intenzív törölgetés után is
  • Tartós víz- és szennyeződéstaszító hatás
  • Tiszta, kontrasztos látás
  • Elsőrendű viselési kényelem
  • Biztonságot nyújt még sötétben vezetéskor is

Hoya garancia

A lencse egyedülálló összeállítása és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás hosszú évekre szóló kényelmes viseletet és tartósságot garantálnak. A Hi-Vision LongLife kiválló minőségét támasztja alá a Hoya által nyújtott, gyártási hibákra vonatkozó 3 éves garancia is.


Hi-Vision LongLife réteg nélkül                                          Hi-Vision LongLife réteggel

Hozzászólások lezárva.