OpticNet


Információk > OpticNet
OPTICNET – SZAKÉRTŐ LÁTSZERÉSZEK CSOPORTJA!

Az Opticnet Egyesülés formában működő társaság, melyet közel 70 független látszerész alapított meg érdekeik egyesítésére.

Az Opticnet Partnerek kivétel nélkül szakmailag magasan képzett optikusok, akik garanciarendszerrel dolgoznak, elhivatottak – és természetesen a legfontosabb számukra a VEVŐ.

Az Opticnet Hungary Érdekképviseleti Egyesülés marketingtámogatást nyújt, valamint jobb beszerzési feltételekre vonatkozó tárgyalásokat folytat tagjai számára.

Ebben a jelentős kezdeményezésben kívánják a magyar független látszerészek egyesíteni erőiket, hogy együtt nézzenek szembe a jövő kihívásaival.

Az Opticnet egy független, non-profit szervezet, melynek célja, hogy Partnereinek profitját maximalizálja. Az Egyesülésben a Partnerek szavazati joggal rendelkeznek, ők dönthetnek a jövőt meghatározó kérdésekben. A tagok megtartják függetlenségüket, miközben a legnagyobb beszerzési és marketing csoport tagjai Magyarországon!

A társaság tagjai szakmájukat lelkesedéssel folytatják, folyamatosan követik a technikai fejlesztéseket, és a divat változásait, vásárlóikat magas színvonalú kiszolgálásban részesítik, és széles választékkal állnak rendelkezésükre.

Már több mint 100 Opticnet Partner több, mint 70 városban országszerte!

Előnyök az Opticnetnél:

  • szakértő, munkáját motiváltan végző, magánlátszerészek csoportja
  • a legkedvezőbb beszerzési források, így a legkedvezőbb árak Önnek
  • egységes garanciarendszer
  • folyamatos szemüveg, napszemüveg és kontaktlencse akciók
  • több évtizedes tapasztalat

A Szente Optika is tagja az Opticnet csoportnak és ezáltal számos kedvezményt nyújtunk Önöknek!

Hozzászólások lezárva.