Akciók


Éles látás minden távolságra!
Hoya prémium multifokális lencsék 25% kedvezménnyel!
Akciónk keretében 25% kedvezményt nyújtunk Önnek a MyStyle V+, MyStyle V+ EyeGenius, LifeStyle 3 és LifeStyle 3i, valamint a WorkStyle V+ lencsék árából.

 

Az akció időtartama: 2018. november 2 – 2019. január 31.

 

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ SZEMÜVEGLENCSÉK:

 • MyStyle V+
  a Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje azoknak, akik tökéletesen személyre szabott progresszív megoldásra vágynak!
  MyStyle V+ a világ első progresszív lencséje, amely a két szem korrekcióját egyedi alkotóelemként kezeli a binokuláris lencsetervezés kalkulációja során. A Hoya digitális alkalmazásainak felhasználásával kikalkulálható az optimális tervezés mind a távoli, mind a közeli és közép-távoli zónák esetében, számításba véve a keret paramétereit is, gyakorlatilag korlátlan tervezési variációt hozva létre.
 • LifeStyle 3
  a korábbi LifeStyle progresszív szemüveglencsékhez képest még jobban illeszkedik az életstílushoz. A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. E lencsék gyors megszokást és magas elégedettségi szintet biztosítanak viselőiknek! Ajánljuk a LifeStyle 3 szemüveglencséket minden presbióp szemüvegviselőnek, akik személyre szabott, a mindennapi tevékenységeihez optimalizált, ugyanakkor könnyen megszokható szemüveglencsét szeretnének.
 • WorkStyle V+
  a Hoya személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely ideális megoldást biztosít azon vásárlóinak, akik elsősorban közeli és közép-távoli vizuális kihívásokkal szembesülnek mindennapjaik során. A 3-féle tervezésben kapható WorkStyle V+ lencsék a vásárlók személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerülnek kialakításra, és a Hoya egyedülálló Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően példátlan binokuláris teljesítményt biztosítanak viselőjüknek.
Az ár nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját, más kedvezményekkel össze nem vonható.
Részletekről olvashat honlapunkon, http://www.szenteoptika.hu/akciok/ és érdeklődjön üzletünkben!

 


Szemüvegkeret 0 Ft.- akció!

Az ajánlat 2018. október 1 – november 30. között
a készlet erejéig érvényes, komplett szemüveg készítésre,
Super Hi-Vision vagy annál magasabb kategóriájú réteggel rendelkező Hoya szemüveglencse választása esetén.

Az ár nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját, más kedvezményekkel nem vonható össze!


Hozzászólások lezárva.