Akciók


Február 29-ig

30-50% kedvezményt adunk
az akcióban résztvevő márkás keretekre!!!

 

Szente Optika a fészbukon A Facebook posztunk megosztói közül megajándékozunk valakit egy szemüvegkerettel!

 


Március 31-ig

Prémium tükröződéscsökkentő réteg akció!

Az akció során a Hi-Vision LongLife réteget a Super Hi-Vision felületkezelés árán adjuk, a BlueControl réteg pedig további 1990 Ft-ért érhető el.

  • Hi-Vision Longlife a létező legtartósabb felületkezelés. Hosszú éveken keresztül és minden körülmény között tiszta látást biztosít, a réteg rendkívüli karcállóságának köszönhetően. Antisztatikus hatása megakadályozza, hogy a por megtapadjon a lencse felületén. Tökéletes tükröződésmentesség. Könnyű tisztíthatóság és optimális átlátszóság még hosszú használat és gyakori, intenzív törölgetés után is. Tartós víz- és szennyeződéstaszító hatás, tiszta, kontrasztos látás biztosít.

  • A BlueControl réteggel kombinálva a felületkezelés, különleges kényelmet biztosít viselőjüknek – amellett, hogy rendkívül karcálló, vízlepergető, por- és szennyeződés taszító, még a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt is semlegesíti,  extra kényelmet nyújtva majd Önnek – még a digitális eszközök használata közben is!

Akciós ajánlatunk más kedvezményekkel nem vonhatóak össze és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.

Hozzászólások lezárva.