Akciók


Engedd szemedet lélegezni a kényelmes
BIOFLEX ACTIVE 1 DAY
kontaktlencsékkel!

2 doboz  BIOFLEX ACTIVE One Day vásárlása esetén
20% kedvezmény!

 

2019. április 30-ig tartó akcióban részt vevő kontaktlencsék:

 • Bioflex Active One Day
 • Bioflex Active One Day tórikus
 • Bioflex Active One Day multifokális

 

BIOFLEX ACTIVE kontaktlencsecsalád egyedi alapanyagának és gyártástechnológiájának kombinációjával szeme egész napon át megőrzi természetes nedvességét és oxigénellátását. A lencsék további előnye az UV-szűrő képesség.*

LÁTÁSKORREKCIÓ NAPI LENCSÉHEZ IS!

Lehet rövidlátó, távollátó, asztigmiás vagy presbyóp, a BIOFLEX ACTIVE napi kontaktlencse választékában megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet.

* Az UV-szűrős kontaktlencse nem helyettesíti az UV-szűrős védőeszközöket, mint például az UV-szűrős szemüveget vagy napszemüveget, mivel nem fedi teljesen a szemet és a környező területeket. A kontaktlencse-viselőknek továbbra is viselniük kell UV-szűrős szemüveget vagy napszemüveget, követve az illesztő utasításait.

 


A legújabb fejlesztésű Hoya multifokális
DAYNAMIC progresszív lencsék
most 35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2019. március 1. – április 30.

 

Daynamic multifokális lencséket azon presbiópoknak ajánljuk, akik költséghatékony progresszív megoldást igényelnek vagy egy minőségi, tartalék progresszív szemüvegre vágynak, illetve azok számára, akik első multifokális lencseviselők.
A Hoya Daynamic a hátsó felületi tervezési technológiajának köszönhetően egy rendkívül széles látómezőt eredményez, különösen közelre és középtávolságra. Ennek eredményeként kevesebb fejmozgatásra van szükség, és természetes érzést tapasztalhatunk e lencsék viselése közben. A látómező kiterjesztési technológiának köszönhetően, a Daynamic szélesebb látómezőt nyújt a perifériákig, nagy és tiszta tekintési zónákat biztosítva a szemüvegviselőknek. A homályos látás kiküszöbölésével így ezek a lencsék tiszta látómezőt garantálnak minden látásirányba, különösen a digitális eszközök használata közben.

Az akcióban résztvevő termékek:

 • Daynamic 1.50
 • Daynamic PNX 1.53
 • Daynamic Eyas 1.60
 • Daynamic Eyvia 1.67
A fenti lencsék minden réteggel részt vesznek ajánlatunkban.

Az akció részleteiről érdeklődjön üzletünkben!

 


Tökéletes védelem HOYA tükröződéscsökkentő lencsékkel!

Prémium tükröződéscsökkentő  réteg akció!

BlueControl, UV Control vagy Hi-Vision LongLife réteg ajándékba!

Az akció során a BlueControl és UV Control réteget a Hi-Vision LongLife felület-kezelés árán,
a Hi-Vision LongLife réteget pedig a Super Hi-Vision felületkezelés árán adjuk.

Az akció időtartama: 2019. február 1. – március 31.

Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben!

 

 • BlueControl réteg
  A mai modern világában reggeltől estig különböző digitális eszközök használatával töltjük a napjainkat, munkában csakúgy, mint otthon, pihenés közben. Mivel a legtöbb digitális eszközt közvetlen közelről használjuk, szemünk szinte folyamatosan ki van téve a digitális eszközök képernyője által kibocsátott fénynek, és emellett még folyamatosan váltania is kell a különböző képek, szövegek, illusztrációk és vizuális effektek között.A fentiek tekintetében nem meglepő, hogy egyre több ember tapasztalja a következő tüneteket:

  •  piros szemek, szemirritáció,
  • szemszárazság,
  • homályos látás,
  • szemfáradtság,
  • hát, nyak és vállak fájdalma, fejfájás.

  Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság. A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely jelentősen csökkenti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását. A BlueControl a Hoya legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife tükröződéscsökkentő réteggel kombinálva elérhető. Ez a rendkívül tartós felületkezelés 5x felületkeményebb, mint a standard felületkezelések, és a BlueControl réteggel kombinálva még nagyobb kényelmet biztosít viselőjének.

 • UV control réteg
  Bár az UV-szűrővel rendelkező szemüveglencse alapanyagok kiszűrik a szemből érkező UV-sugarakat, a szemüveglencse hátsó felületéről visszatükröződő UV-sugaraktól nem védik meg szemünket. Az UV Control a lencse belső felületére felvitt felületkezelés, mely megvédi a szemet a visszaverődő UV-sugárzástól, és így a Hoya UV-védelmet biztosító alapanyagaival együtt teljes körű védelmet nyújt a Nap káros UV-sugaraival, és az UV-sugárzás okozta veszélyekkel szemben. Az UV Control a Hoya legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife réteggel kombinálva kapható, így a 100% UV-védelem mellett a tükröződéscsökkentő-, az 5x felületkeményítő- , a szennyeződéstaszító- , a portaszító- , a vízlepergető rétegek előnyeit is biztosítja a szemüvegviselőknek.A HVLL UV Control lencsék egyedülálló kompozíciója és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás biztosítja a lencsék rendkívüli teljesítményét, továbbá extra védelmet és nyugodt, tiszta látást biztosít a szemüvegviselőknek.
 • Hi-Vision LongLife réteg
  A szemüveglencsék minőségét és tartósságát nagyban befolyásolja a rajtuk lévő felületkezelés minősége. Ezért szentelt a Hoya mindig is kiemelkedő figyelmet a csúcsminőségű tükröződéscsökkentő rétegek kifejlesztésének.
  Ennek legújabb bizonyítéka a Hi-Vision LongLife felületkezelés, amely a Hoya legkeményebb és legtartósabb felületkezelése.

  • A Hi-Vision LongLife a Hoya legnagyobb karcállóságot biztosító felületkezelése.
  • A Hi-Vision LongLife közel 99%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal biztosítva még kényelmesebb viseletet és elegáns megjelenést viselőjének.
  • A Hi-Vision LongLife felületkezelésnek köszönhetően a szemüvegviselők sokkal kevésbé lesznek kitéve az eső és a párásodás zavaró hatásainak.
  • A Hi-Vision LongLife felületkezelés szennyeződéstaszító és könnyen tisztítható. A zsír és a szennyeződések néhány törléssel eltávolíthatóak a lencse felületéről, és a karcolások valószínűsége is a minimumra csökken.
  • A Hi-Vision LongLife felületkezelés további előnye a portaszító hatás tartóssága. Más, antisztatikus réteget is tartalmazó felületkezelésekkel szemben ugyanis a Hi-Vision LongLife portaszító rétege nem legfelül helyezkedik el, így e tulajdonságát elődjeinél sokkal tovább megőrzi.
  • A lencse egyedülálló összeállítása és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás hosszú évekre szóló kényelmes viseletet és tartósságot garantálnak.

Hozzászólások lezárva.