Akciók


Hoya iD progresszív akció

Személyre szabott Hoya multifokális lencsék
35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2019. november 2. – 2020. január 31.

Az akcióban résztvevő lencsék:
Myself, MyStyle V+ és MyStyle V+, EyeGeniusLifeStyle 3 és 3iWorkStyle V+

 

  • Hoyalux iD Myself
     a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!
  • MyStyle V+
    kristálytiszta, stabil látómezőt biztosít majd Önnek, bárhol, bármikor, bármilyen tevékenységeket végezzen is Ön mindennapjai során. A konzultáció és szemvizsgálat során látszerésze minden fontos információt begyűjt majd Önről, beleértve az Ön életstílusát és szemüvegviselési szokásait is. Ezen információk birtokában a Hoya egy olyan távoli, közép távoli és közeli zónával rendelkező szem-üveglencsét gyárt majd Önnek, amelyet tökéletesen az Ön vizuális igényeire szabtak!
  • LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.
    A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!
  • WorkStyle V+ a Hoya exkluzív, személyre szabott beltéri szemüveglencséje. A Hoya legszélesebb látómezőt biztosító beltéri szemüveglencséje, mely nyugodt, éles látást biztosít mind közelre, mind középtávolságra. A WorkStyle V+ egyedi kialakításának köszönhetően az Ön személyes munkakörülményeinek és szemüvegviselési szokásainak meg-felelően kerül kialakításra!

Az akciónk során 35% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya iD multifokális szemüveglencsék áraiból (kivéve a Sensity fényresötétedő opciók áraiból). Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.


1 hónapos kezdőcsomag ajándékba!

Bioflex Active kontaktlencsék 3300 forintért, szakértő kezekből.

2 doboz Bioflex Active havi kontaktlencse vásárlása esetén 1 db Bioflex kezdőcsomag jár ajándékba, melynek tartalma: 1 pár Bioflex Active havi kontaktlencse, 1 db Bioflex Active ápolófolyadék 100 ml, 1 db ajándék neszeszer.

Az akció december 18-ig, a készlet erejéig érvényes.

A Bioflex Active kontaktlencsecsalád egyedi alapanyagának és gyártástechnológiájának kombinációjával szeme egész napon át megőrzi természetes nedvességét és oxigénellátását.


Szemüveg keret 0 Ft,-

november 30-ig, a készletünk erejéig, komplett szemüveg (szemüvegkeret + Hoya szemüveglencse) készítése esetén.

Az ajánlat más kedvezményekkel  nem vonható össze, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.


 

Hozzászólások lezárva.