Akciók


Nyerj Sziget jegyet Pepe Jeans szemüvegeddel!

Az akció időtartama: 2019. július 1. – 28.

Egy Pepe Jeans márkájú szemüvegkeret vásárlása esetén részt vehet egy nyereményjátékon, amelyen 10 darab napi Sziget jegyet sorsolunk ki!

Minden nyertes 1 darab, szombati napra érvényes Sziget napi jegyet kap ajándékba (Érvényes: 2019. augusztus 10. 6:00 órától 2019. augusztus 11. 8:00 óráig)
A sorsolás időpontja: augusztus 2, péntek, 11:00 óra.
A nyerteseket eMail-ben/telefonon értesítjük.


HOYA NAPSZEMÜVEGLENCSÉK
20% KEDVEZMÉNNYEL!  

Az akció időtartama: 2019. június 1. – július 31. 

A Hoya dioptriás napszemüveglencséket ajánljuk mindenkinek, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik!
A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.
A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek!
A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséit ajánljuk azok számára, akik aktív életet élnek, és kiemelten fontos számukra, hogy minden körülmények között tisztán, élesen lássanak.
A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencséket pedig a sportos életet élő vásárlóinknak ajánljuk!

Az akcióban résztvevő termékek:

  • Dioptriás napszemüveglencsék
  • Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, Sync III és Sync III i, progresszív és Sportive Polarizált lencsék)
  • Mirror M.A.P. szemüveglencsék
  • Magas bázisgörbületű lencsék
  • Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív)
  • DriveWear lencsék

Hozzászólások lezárva.